Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εγκαταστάσεις

text

 

Εντασσόμαστε μέσα στην υπερσύγχρονη Μαιευτική – Γυναικολογική και Χειρουργική Κλινική Γένεσις μία από τις μεγαλύτερες Μαιευτικές και Γυναικολογικές Κλινικές της χώρας .

Η λειτουργία μας μέσα στη Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ όχι μόνον αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της κάθε γυναίκας, αλλά προσφέρει και τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη γονιμότητα, από την διενέργεια εξετάσεων και επεμβάσεων αντιμετώπισης της υπογονιμότητας, έως τον τοκετό. 

Στα εργαστήρια της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ πραγματοποιείται το σύνολο των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων που αφορούν την υγεία της γυναίκας. Εκτελούνται εξετάσεις μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, μοριακής βιολογίας και προγεννητικού ελέγχου και λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα του χρόνου. 

Η διαπίστευση των εργαστηρίων κατά το πρότυπο ISO 15189 –2012 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ), με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2008,  καθώς επίσης και η αναγνώριση και πιστοποίηση της Κλινικής με το διεθνές TEMOS Certificate για την ποιότητα και υψηλών προδιαγραφών ιατρική φροντίδα που παρέχεται στους διεθνείς ασθενείς , αποτελεί εγγύηση της ποιότητας.

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη