Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Προς Γυναικολόγους

text

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και η θεραπεία για την υπογονιμότητα πρέπει να προσαρμόζεται στις δικές του ανάγκες.

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το επιτυχές αποτέλεσμα στην θεραπεία της υπογονιμότητας. Ενας από αυτούς είναι και ο γυναικολόγος της κάθε γυναίκας, ο οποίος παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αυξάνοντας τα ποσοστά της επιτυχίας.

Η Αμερικανική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM) ορίζει σαν υπογονιμότητα, την αποτυχία επίτευξης εγκυμοσύνης μετά από έναν χρόνο προσπαθειών, εφόσον το ζευγάρι έχει τακτική επαφή. Επειδή η γυναικεία γονιμότητα μειώνεται ανάλογα με την ηλικία, ο ορισμός συνήθως συντομεύεται στους έξι μήνες όταν η γυναίκα είναι πάνω από 35 ετών και στους 3 μήνες όταν είναι πάνω από 40 ετών.

Ο γυναικολόγος είναι αυτός που αρχικά θα σταθεί κοντά στη γυναίκα, είναι αυτός που τελικά θα αποφασίσει αν χρειάζεται να παραπέμψει τη γυναίκα για κάποια επιπλέον διάγνωση ή θεραπεία και είναι αυτός που θα εμπιστευτεί την εμπειρία του ειδικού στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Στη συνέχεια η έγκαιρη διάγνωση, η εκτίμηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος από τον ειδικό στην υπογονιμότητα είναι αυτή που τελικά θα καθορίσει την επιτυχία.

Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι το πιο γρήγορο βήμα για την επίτευξη εγκυμοσύνης από οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας.

Η Αναπαραγωγική Ιατρική είναι μία υπο-ειδικότητα της Γυναικολογίας και Μαιευτικής. Και εγώ επέλεξα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το αντικείμενο της εξειδίκευσής μου – την Αναπαραγωγική Ιατρική.

Δεν ασκώ την Μαιευτική, δεν αναλαμβάνω εγκυμοσύνες. Με αυτόν τον τρόπο είμαι σε θέση να αφιερώσω όλον τον χρόνο μου στη διερεύνηση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και να αναλαμβάνω προσωπικά και εξολοκλήρου την ιατρική θεραπεία και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Συνεργάζομαι με τον Γυναικολόγο της κάθε γυναίκας, χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η γυναίκα παραμένει κάτω από τη φροντίδα του γυναικολόγου της, που συνεχίζει μαζί της για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης της και τον τοκετό της.

Η ίδια αντιμετώπιση ισχύει και για την ανδρική υπογονιμότητα. Συστήνω σε κάθε άντρα να επισκέπτεται τον ειδικό ουρολόγο που αυτός επιθυμεί, με τον οποίο στη συνέχεια θα βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία.

Το κάθε ζευγάρι αξίζει να έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνον από την απόλυτη εξειδίκευση του καθενός από εμάς πάνω στο αντικείμενό του.

Συνεργάζομαι με μια έμπειρη ομάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στα ζευγάρια που τις χρειάζονται.

Είναι κοινή δέσμευση όλων μας, να οδηγήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια το κάθε ζευγάρι στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη