Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εξειδίκευση

text

 

Γλυκερία Ζερβακάκου MD, DRCOG, DFFP

Ειδικεύτηκα στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας, εξειδικεύτηκα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hammersmith IVF στο Imperial College του Λονδίνου, όπου εργάστηκα σαν Clinical Research Fellow in Reproductive Medicine και παράλληλα ασχολήθηκα με την έρευνα στην ανθρώπινη αναπαραγωγή σε συνεργασία με το τμήμα IVF  του Karolinska Institutet της Στοκχόλμης και το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Μετά από 15 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, άφησα την πανεπιστημιακή θέση που κατείχα στο τμήμα Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Imperial College για να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Έκτοτε, ασχολούμαι αποκλειστικά με το αντικείμενο της εξειδίκευσης μου, τη διερεύνηση της υπογονιμότητας και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Με τον τρόπο αυτό μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο πρόβλημα του κάθε ζευγαριού αναλαμβάνοντας πολύπλοκα και δύσκολα περιστατικά, με πολλαπλές προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

 

Είμαι κάτοχος του Διπλώματος του Βασιλικού Κολεγίου των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (DRCOG), Λονδίνο 1991, του Διπλώματος Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (DFFP), Λονδίνο 1993 και έχει πιστοποιηθεί από τη Joint Committee on Contraception (JCC) στον οικογενειακό προγραμματισμό, Λονδίνο 1991.

Κατανοώντας το ιατρικό, το συναισθηματικό αλλά και το οικονομικό κόστος, είναι αυτονόητο, ότι το κάθε ζευγάρι απαιτεί και δικαιούται την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία, που θα το οδηγήσει το συντομότερο δυνατόν στην επιτυχία.

Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι προσωπικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας, χιλιάδες μωρά έχουν γεννηθεί με τη βοήθειά μου από ζευγάρια που υποβλήθηκαν επιτυχώς σε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Για τους γονείς τους, ήταν ένα δώρο ζωής

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη