Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εξοπλισμός

text

Το Εμβρυολογικό Εργαστήριο του Fertilia by Genesis είναι εξοπλισμένο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, συστήματα  laser και συνεχούς παρακολούθησης και ελέγχου των εργαστηριακών παραμέτρων.
 
Το σύστημα καλλιέργειας των εμβρύων είναι εδικά σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιείτε το stress  στα  έμβρυα, αναπαράγοντας τις ίδιες συνθήκες περιβάλλοντος όπως στην μήτρα, ώστε να διατηρείτε το υψηλό δυναμικό ανάπτυξης των εμβρύων.
 
Εντασσόμαστε μέσα στην υπερσύγχρονη Μαιευτική – Γυναικολογική και Χειρουργική Κλινική Γένεσις. Η λειτουργία μας μέσα στην υπερσύγχρονη Κλινική Γένεσις αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της κάθε γυναίκας όσον αφορά το επεμβατικό μέρος της εξωσωματικής γονιμοποίησης, γιατί γίνεται μέσα σε μία πλήρως οργανωμένη Μαιευτική – Γυναικολογική και Χειρουργική Κλινική και είναι από τα ελάχιστα Κέντρα στην Ελλάδα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
 
Η διαπίστευση των εργαστηρίων κατά το πρότυπο ISO 15189 –2012 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ), με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2008,  καθώς επίσης και η αναγνώριση και πιστοποίηση της Κλινικής με το διεθνές TEMOS Certificate για την ποιότητα και υψηλών προδιαγραφών ιατρική φροντίδα που παρέχεται στους διεθνείς ασθενείς , αποτελεί εγγύηση της ποιότητας.
 

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη