Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Προσέγγιση

text


Επιστημονική θεραπεία     Ανθρώπινη προσέγγιση
 

Επιτυχία για μας σημαίνει να επιτύχετε την εγκυμοσύνης σας με την πρώτη σας θεραπεία. Και η καλύτερη προσέγγιση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας είναι αυτή που θα δώσει τις υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας στην κάθε γυναίκα.

Για να το πετύχουμε, προσαρμόζουμε την θεραπεία στις προσωπικές και ξεχωριστές ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας, ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ωαρίων και εμβρύων που δημιουργούμε. Η έννοια της εξατομικευμένης προσέγγισης βασίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο δυναμικό γονιμότητας της κάθε γυναίκας. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο!

Για αυτόν το λόγο,

  • Από το αρχικό στάδιο της διάγνωσης μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας η παρακολούθηση γίνεται μόνον από εξειδικευμένο γιατρό.
  • Η επιλογή της θεραπείας βασίζεται μόνον σε επιστημονικά τεκμήρια και κλινικές μελέτες που έχουν αποδείξει και τεκμηριώσει την αποτελεσματικότητα τους (Evidence Based Medicine).
  • Με την προσωπική επαφή, κτίζουμε μια σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη για να σας κατευθύνουμε στην σωστή και επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελεσματική θεραπεία.
 

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη