Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Πρώτη επίσκεψη

text

Είτε σκέφτεστε να αρχίσετε θεραπεία γονιμότητας για πρώτη φορά, είτε γιατί ήδη έχετε κάνει θεραπεία και δεν έχετε πετύχει, σκοπός μας είναι, από την πρώτη σας επίσκεψη να σας οδηγήσουμε στην διαδικασία της διάγνωσης και της θεραπείας.

Στόχος μας είναι βάσει του ιατρικού σας ιστορικού, της γυναικολογικής εξέτασης και του υπερηχογραφικού ελέγχου, να προσδιορίσουμε τις ιατρικές ανάγκες της δική σας περίπτωσης. Για να αποφύγουμε την επανάληψη κάποιων εξετάσεων, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας τις ιατρικές εξετάσεις που ήδη έχετε κάνει και που αφορούν το πρόβλημα γονιμότητας. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο, να χρειαστούν συμπληρωματικά εξειδικευμένες εξετάσεις ή και γενετική εκτίμηση για την ολοκλήρωση της διάγνωσης.
 
Βάσει αυτών μπορούμε να χαράξουμε ένα θεραπευτικό πλάνο προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές ιατρικές ανάγκες, ώστε να επιλέξουμε την κατάλληλη και πιο αποτελεσματική θεραπεία. Θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε τα κλινικά σας αποτελέσματα και να σας λύσω τις οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ιατρική σας θεραπεία.
Εφόσον θα χρειασθείτε για την θεραπεία σας θεραπευτική αγωγή, η υπεύθυνη κ. Μπέλιου, θα σας εξηγήσει και θα σας βοηθήσει στις διαδικασίες που αφορούν την χορήγηση φαρμάκων από τις επιτροπές και την κάλυψη των εξετάσεων από τους ασφαλιστικούς φορείς.
 
Υπολογίστε ότι η πρώτη σας επίσκεψη θα κρατήσει περίπου μία ώρα ή και περισσότερο.
 
Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσετε να έρθετε στο ραντεβού σας, ειδοποιείστε μας εκ των προτέρων, ώστε να δώσουμε τον χρόνο σας σε κάποιο άλλο ζευγάρι που περιμένει.
 
Κατανοώντας την συναισθηματική φόρτιση που δημιουργούν τα προβλήματα γονιμότητας, μπορείτε εδώ να ενημερωθείτε για τις ποιο συχνές ερωτήσεις

Κλείστε το 1ο σας ραντεβού

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Email. info@zervakakou.gr

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη